Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Παράπονα στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις διακρίσεις στις «λευκές περιοχές»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τελικά, όσο ζεις μαθαίνεις. Και τι μάθαμε χθες; Ότι υπάρχουν τοποθεσίες στη χώρα που χαρακτηρίζονται «λευκές περιοχές», όχι γιατί χιονίζει, αλλά γιατί δεν υπάρχει… τηλεοπτικό σήμα στις οθόνες τους!

Με τον νέο νόμο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης τα χωριά Καμπάνη, Μαυρονέρι, Ακροποταμιά, Άνω Ποταμιά, Κάτω Ποταμιά, Λειψύδριο, Μεγάλη Βρύση και Ποντοηράκλεια θα έχουν πλέον δωρεάν τηλεοπτική κάλυψη για όλα τα κανάλια για τα επόμενα οκτώ χρόνια και μάλιστα με δωρεάν εγγύηση του απαραίτητου εξοπλισμού για κάθε σπίτι.

Αυτό αποφάσισαν η κυβέρνηση και ο υφυπουργός της Γιώργος Γεωργαντάς, αφήνοντας άφωνους τους συμπολίτες του στο Κιλκίς και αλλού, όπου επίσης δεν πιάνουν τα κανάλια.

«Και γιατί όχι το Μικρό δάσος, ο Άγιος Μάρκος, η Πλατανιά, οι Εύζωνοι, το Χαμηλό, η Ειδομένη και όλα τα χωριά που βρίσκονται στη συνοριογραμμή, κύριε υφυπουργέ;» του έγραψαν χθες αρκετοί φίλοι του, παραπονούμενοι που δεν μπήκαν στη λίστα των «λευκών περιοχών».

Έμπλεξε ο υφυπουργός Γεωργαντάς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ