Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Δηλαδή ο κ. Τασούλας θα κάνει ΕΔΕ για τον Γιώργο Μυλωνάκη;

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας υπέγραψε την ανάκληση του διορισμού της Ελένης Ζαρούλια, μετά τη διαπίστωση της κατάθεσης ψευδών δικαιολογητικών τα οποία φυσικά ελέγχθηκαν και φέρουν μονογραφές υπηρεσιακών και όχι μόνο παραγόντων μέχρι να φτάσουμε στα χέρια του προέδρου της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής μάλιστα κύριος Τασούλας, διέρρευσε ότι θα διενεργηθεί και ΕΔΕ στην αρμόδια διεύθυνση της Βουλής που έλεγξε τα δικαιολογητικά, για τον μη εντοπισμό της ψευδούς βεβαίωσής της. Στον γενικό διευθυντή και τον γενικό γραμματέα της Βουλής, που οπωσδήποτε τα συγκεκριμένα δικαιολογητικά πέρασαν από τα χέρια τους.

Ο κ. Γιώργος Μυλωνάκης

Εκτος λοιπόν από την διαβίβαση του φάκελου στον εισαγγελέα, για ποινική αξιολόγηση της τέλεσης τυχόν αδικήματος κατά την υποβολή των δικαιολογητικών στη Βουλή από την κ.Ζαρούλια, θα έχουμε και ΕΔΕ. Όμως αναπόφευκτα στην διερεύνηση της υπόθεσης θα συμπεριληφθεί και ο γενικός γραμματέας της Βουλής, κ. Γιώργος Μυλωνάκης. Ο οποίος όμως διορίστηκε με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ θεωρείται ότι είναι τα μάτια και τα αυτιά του Μαξίμου στην Βουλή.

Θεωρούμε εξαιρετικά απίθανη την περίπτωση ο κύριος Τασούλας να έχει αποφασίσει να έρθει σε ρήξη με τον Γιώργο Μυλωνάκη, αλλά επειδή η διαρροή για την ΕΔΕ έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής, δεν αποκλείουμε αυτό το ενδεχόμενο. Ειδικά εάν ο κύριος Τασούλας θεωρεί ότι η όλη υπόθεση που τον έπληξε προσωπικά, διέρρευσε στα ΜΜΕ από τον γενικό γραμματέα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ