Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Άμεση ρύθμιση στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για τα μέλη της Χρυσής Αυγής θέλει το ΚΙΝΑΛ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Πίεση στην κυβέρνηση να φέρει άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για να στερηθούν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής των πολιτικών δικαιωμάτων τους ασκεί η Φώφη Γεννηματά.

Το Κίνημα Αλλαγής είχε καταθέσει σχετική βουλευτική τροπολογία -όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ-, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του κόμματος να επανέλθει, καταγγέλλοντας τον Πρωθυπουργό ότι «αρνήθηκε» να αποδεχθεί την τροπολογία για την αντιμετώπιση της «απαράδεκτης» ρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν στερούσε τα πολιτικά δικαιώματα από τη Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της.

«Αποδεχθείτε, έστω και τώρα, τη σχετική τροπολογία μας ή φέρτε άμεσα σχετική ρύθμιση. Αυτός είναι ο δρόμος, αλλιώς η υποκρισία θα περισσεύει» κάλεσε τον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της και πρόσθεσε ότι «μετά την ιστορική απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, εκείνο που προέχει είναι να τελειώνουμε οριστικά με τους νεοναζί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ