Επόμενος σταθμός, Έβρος και Σαμοθράκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα

Must Read

Τον Έβρο και τη Σαμοθράκη θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Γι’ αυτό προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και του αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

Έγινε συζήτηση με τα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, που μαζί με τον περιφερειάρχη κ. Μέτιο και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν και για τις δυνατότητες ανάπτυξης σε κάθε περιοχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέγραψε τις προτάσεις αυτές και δεσμεύτηκε για την προώθησή τους σε κεντρικό επίπεδο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, o γενικός γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Εβρου Τάσος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης, ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, οι βουλευτές Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης και Γιάννης Πασχαλίδης, ο βουλευτής Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο αντιπεριφερειάρχης Εβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Αντίστοιχη σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό, θα πραγματοποιείται με τους βουλευτές της Ν.Δ. που εκλέγονται στην αντίστοιχη περιφέρεια και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να επισημαίνονται εκκρεμότητες και προβλήματα, αλλά και τομείς του κυβερνητικού έργου που θα αφορούν την ανάπτυξη και τις προοπτικές του κάθε νομού.

Την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι διμερείς σχέσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Ράντεφ τις νεότερες, προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Συζητήθηκαν, επίσης, η οικονομική, η ενεργειακή και η αμυντική συνεργασία των δύο χωρών, όπως και η πορεία των χωρών των δυτικών Βαλκανίων για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This