Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Πέτσας: «Δεν εξετάζεται απαγόρευση κυκλοφορίας» 

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στον απόηχο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Γαλλία

Την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ, μετά τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία, σχολίασε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία στην χώρα μας είναι χαμηλότερα από άλλες χώρες της Ευρώπης: «Η χθεσινή απόφαση του Γάλλου Προέδρου να επιβάλει νέα σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ στο Παρίσι, είναι μια αποκαλυπτική φωτογραφία της στιγμής. Που δείχνει ότι κατάσταση είναι δραματική στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, παρά την αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες, παραμένουμε σε πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποφασιστεί αντίστοιχος περιορισμός κυκλοφορίας και τη χώρα μας, ο Στέλιος Πέτσας διαβεβαίωσε ότι δεν εξετάζεται:  «Απαγόρευση κυκλοφορίας δεν εξετάζεται», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ