Τετάρτη 28/7/2021

Ζαριφόπουλος: «Μετά την Microsoft έρχεται και η Amazon στην Ελλάδα» (video)

Ηχηρό μήνυμα και προς άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας

Για την σημαντική επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, ύψους ενός δισ. ευρώ, μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό Action24. Ο υπουργός τόνισε ότι η επένδυση του κολοσσού στη χώρα μας στέλνει ηχηρό μήνυμα προς άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, οι οποίες θα στρέψουν εξίσου το βλέμμα τους στην Ελλάδα:

«Η απόφαση της Microsoft να επενδύσει στην Ελλάδα στέλνει μήνυμα και προς άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας να πράξουν το ίδιο.

Οι επενδυτικές αυτές αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα, προϋποθέτουν πολλές αναλύσεις και περνάνε από πολλές επιτροπές και εγκρίσεις. Η Microsoft βλέπει ότι στην Ελλάδα όχι μόνο υπάρχει μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση με μεταρρυθμιστική ατζέντα, αλλά έχει υπάρξει και σημαντική πρόοδος συνολικά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της χώρας», σημείωσε ο υπουργός.

View this post on Instagram

Η απόφαση της Microsoft να επενδύσει στην Ελλάδα στέλνει μήνυμα και προς άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας να πράξουν το ίδιο. Οι επενδυτικές αυτές αποφάσεις δε λαμβάνονται εύκολα, προϋποθέτουν πολλές αναλύσεις και περνάνε από πολλές επιτροπές και εγκρίσεις. Η Microsoft βλέπει ότι στην Ελλάδα όχι μόνο υπάρχει μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση με μεταρρυθμιστική ατζέντα, αλλά έχει υπάρξει και σημαντική πρόοδος συνολικά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της χώρας. Από την συνέντευξή μου στο @action24_tv και τον δημοσιογράφο @pierrosgeorge. #mindigitalgr #govgr #egov #digitalgov #hellas #greece #Microsoft #επενδύσεις #τεχνολογια

A post shared by Γρηγόρης Ζαριφόπουλος (@gzarifopoulos) on

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ