Παρασκευή 18/6/2021

Ο Χρηστίδης του ΚΙΝ.ΑΛ. αναζητεί απεγνωσμένα «κωδικό» στο lockdown για να βρίσκονται τα… πιτσουνάκια!

Θεωρεί ότι οι «κοινωνικές φυσαλίδες» που έχουν εφαρμόσει στη Μεγάλη Βρετανία και το Βέλγιο, αποτελούν την ιδανική λύση

Τη λύση για όσους δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, αλλά θέλουν να βλέπονται εν μέσω lockdown, θέλει να δώσει ο Παύλος Χρηστίδης.

Kαι αυτό περιλαμβάνει και τα… πιτσουνάκια που δεν βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, για να φωλιάζει εκεί ο έρωτάς τους!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για τη λεγόμενη «κοινωνική φυσαλίδα» (social bubble), κατά την οποία, δηλώνεις εκ των προτέρων τα πρόσωπα του ενδιαφέροντός σου, ώστε να μπορείς να τα επισκέπτεσαι στα φανερά και όχι στα… κρυφά, όπως γίνεται τώρα!

Τέτοιες «φυσαλίδες» έχουν εφαρμόσει η Μεγάλη Βρετανία και το Βέλγιο και ορίζουν ένα νοικοκυριό στο οποίο θα επιτρέπεται η επίσκεψη χωρίς προϋποθέσεις.

Ο Παύλος Χρηστίδης ζητά μέριμνα γι’ αυτές τις συγκεκριμένες περιπτώσεις κοινωνικών επαφών που δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες ρυθμίσεις, όπως, π.χ., η επίσκεψη σε πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα ή σε συντρόφους που δεν συγκατοικούν.

«Υπάρχουν σπίτια με μεμονωμένους ενηλίκους, υπάρχουν πολίτες που αν και βρίσκονται σε συντροφική σχέση μεταξύ τους, κατοικούν για διάφορους λόγους σε διαφορετικές εστίες, μονογονεϊκές οικογένειες που χρήζουν υποστήριξης από τρίτα άτομα και όλοι αυτοί χρειάζονται λύση στο πρόβλημά τους», λέει ο Χρηστίδης.

Άγαλμα θα σου στήσουν τα ζευγάρια, Παύλο, έτσι και καταφέρεις να το περάσεις αυτό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ