Τρίτη 15/6/2021

Τα πράγματα είναι σοβαρά! Ο Άδωνις παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση έπεσε έξω (video)

Αφού το παραδέχτηκε ο Άδωνις....

Έπρεπε να φτάσουν σε δεύτερο lockdown και να τα ακούσουν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που σύσσωμοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση της ΝΔ για παταγώδη αποτυχία στον χειρισμό της πανδημίας μετά το 2μηνο λουκέτο της άνοιξης, όμως εκείνη επέμενε να κλείνει τα αυτιά της.

Τώρα που τα όρια στένεψαν ασφυκτικά και η κατρακύλα της διασποράς άφησε έκθετους τους κυβερνώντες ακόμα μια φορά, δε μένει κάτι άλλο από τα να παραδεχτούν την ήττα και την χαλάρωση μετά τις στερήσεις των πολιτών όλο αυτό το διάστημα του πρώτου εγκλεισμού.

Η κυβέρνηση βρισκόμενη σε απόλυτο πανικό και αποφασίζοντας με σπασμωδικές κινήσεις νέα περιοριστικά μέτρα, επιμένει να «πιπιλάει» την καραμέλα της ατομικής ευθύνης, αλλά δεν μπορεί να επιμείνει στους αρχικούς της ισχυρισμούς ότι τα σύνορα άνοιξαν με απόλυτη ασφάλεια και οργάνωση στον έλεγχο κρουσμάτων.

Ούτε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης που φημίζεται για το ταλέντο του στον ισοπεδωτικό, υπερφίαλο μονόλογο του νάρκισσου, δεν κατάφερε να κρύψει την ενοχή της ΝΔ και απαντώντας σε ερωτήσεις των παρουσιαστών του Open, παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση έπεσε έξω: 

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ