Παφίλης: «Εμείς φορούσαμε όλοι μάσκες, δείτε πώς ήταν οι αστυνομικοί!» (video)

Ο βουλευτής του ΚΚΕ για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Must Read

Για «γενικευμένη επίθεση της αστυνομίας που έριξε λάδι στη φωτιά και κινήθηκε αυταρχικά», στην χθεσινή πορεία για το Πολυτεχνείο, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παπαφίλης.

Ο κ. Παφίλης, υπερασπιζόμενος την χθεσινή πορεία του ΚΚΕ, παρά τα μέτρα απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων, επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό: «Οι αστυνομικοί ήταν ο ένας πάνω στον άλλον. Το ΚΚΕ έκανε αυτό που είχε πει από την αρχή, να γίνουν δηλαδή συμβολικές εκδηλώσεις με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Η Ιστορία δεν προχώρησε με την τυφλή υπακοή του κινήματος στην κάθε κυβέρνηση, προχώρησε με ανυπακοή, κάναμε ανυπακοή οργανωμένη, με υγειονομικά μέτρα που δεν παίρνονται πουθενά, ούτε στους χώρους δουλειάς, ούτε στις υπηρεσίες, ούτε παντού. Υποδειγματική. Και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν η κυβέρνηση είχε πει να γίνουν συμβολικές εκδηλώσεις με αυστηρότατα, υγειονομικά μέτρα περισσότερο και από ενάμισι μέτρο και νομίζω αυτό θα το εκτιμήσει ο ελληνικός λαός», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε επίθεση από τους αστυνομικούς.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ πρόσθεσε μάλιστα εξήγησε πώς αναπτύχθηκε η ένταση στα επεισόδια: «Δεν ήταν πορείες, ούτε στην αμερικανική πρεσβεία, και σταματήστε να το λέτε, ούτε το απόγευμα κάναμε πορεία. Δεχθήκαμε ξαφνικά επίθεση από την Αστυνομία. Και όταν πήγαμε να διαπραγματευτούμε, να τους πούμε ηρεμήστε να μιλήσουμε, ξέρετε τι έγινε. Εμείς φοράμε όλοι μάσκες. Και δείτε και οι αστυνομικοί πώς ήταν! Πήγαμε να τους πούμε να σταματήσουν και μας όρμηξαν. Με έπιασαν και με τραβάγανε. Παραλίγο να ορμήξουν και στον γενικό γραμματέα του κόμματός μας. Σεβασμός κανένας... Μια φασιστική αντίληψη κυριολεκτικά. Κάνανε πέντε συλλήψεις στον σωρό, κάνανε τουλούμι στο ξύλο έναν άνθρωπο, αλλουνού του έβγαλαν την πλάτη, και έπιασαν τρεις τυχαία», δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=3-WtcjNuzkY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This