Δευτέρα 21/6/2021

Η τηλεκπαίδευση είναι ο… Τιτανικός του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γεννιά

«Δεν θα γίνουμε πειραματόζωα σε πλατφόρμες που πληρώνουν οι πολίτες αδρά»

«Τιτανικό» χαρακτηρίζει το μάθημα εξ αποστάσεως η πρώην συνάδελφος της Νίκης Κεραμέως στη Βουλή, Γεωργία Γεννιά.

Την προσωπική της εμπειρία από την τηλεκπαίδευση περιέγραψε μέσω των social media η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι εκπαιδευτικός!

«Αφού είμαστε στο έλεος, χωρίς καμία στήριξη από το υπουργείο, μέσω μιας ομάδας viber, που έχουμε μεταξύ μας οι συνάδελφοι, προσπαθούσαμε μόνοι μας να ανταλλάξουμε απόψεις για να διορθώσουμε ίσως όσα δεν διορθώνονται. Με τα παιδιά να έχουν μπει στις 2 ακριβώς όλα, λοιπόν, αρχίζω το μάθημα. Κι εκεί ξεκινά την πρώτη ώρα η “κατάρρευση”! Τα μισά παιδιά χάνονταν από την οθόνη, δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν, αλλά και όταν συνδεόταν το ένα παιδί χανόταν άλλο. Τελικά και μόνο για ένα τέταρτο καταφέραμε με 18 από τα 23 παιδιά να κάνουμε ένα μέρος του μαθήματος. Κι εκεί τελείωσε η σύνδεση. Τα παιδιά κουρασμένα και βαριεστημένα μπροστά στην κάμερα. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου ούτε και στα παιδιά να γίνουμε πειραματόζωα σε πλατφόρμες που πληρώνουν οι πολίτες αδρά. Δεν υπάρχουν ψυχικά περιθώρια αναμονής και υπομονής. Να αναλάβει το υπουργείο τις ευθύνες του», είπε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ