Παρασκευή 18/6/2021

Όταν ο Κοντοζαμάνης ισχυριζόταν ότι επίταξη κάνουν τα κομμουνιστικά καθεστώτα

Με απόφαση του Βασίλη Κικίλια και ορθώς, το κράτος προχωρά στην επίταξη ιδιωτικών κλινικών προκειμένου να αντιμετωπίσει την λαίλαπα της πανδημίας.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Υφυπουργός υγείας κύριος Κοντοζαμάνης στους δέκτες μας αναφέρεται στο θέμα της επίταξης. Στην επίταξη που επαναλαμβάνουμε προχώρα με τελεσίγραφο μάλιστα η παρούσα κυβέρνηση, που έχει υφυπουργό υγείας τον κύριο Κοντοζαμάνη.

Έχει σημασία όμως να θυμηθούμε λίγους μήνες πριν τι έλεγε ο ίδιος άνθρωπος, με την ίδια κυβέρνηση, πάλι εν μέσω πανδημίας και οριζόντιων μέτρων αναστολής της οικονομικής δραστηριότητας. Ο υφυπουργός υγείας κύριος Κοντοζαμάνης λοιπόν υποστήριζε τότε ότι το μετρό της επίταξης αναφέρεται σε κομμουνιστικά καθεστώτα τα οποία έχουν αποτύχει!

Σήμερα, λίγους μήνες μετά όχι μόνο λέει, αλλά πράττει τα άκρως αντίθετα από αυτά που υποστήριζε. Επιβεβαιώνει δηλαδή την απολύτως λάθος προσέγγιση, που με τα δεδομένα όπως εξελίσσονται δεν είναι ένα ανώδυνο λάθος αλλά ένα λάθος που το πληρώνει ακριβά ο Ελληνικός λαός.

Υπό συνθήκες ομαλούς διακυβέρνησης ο κύριος Κοντοζαμάνης θα είχε ήδη υποβάλει την παραίτησή του. Ειδάλλως θα τον είχε αποπέμψει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ