Τρίτη 15/6/2021

ΣΥΡΙΖΑ: «Χυδαία τυμβωρυχία της Κυβέρνησης τα πανηγύρια με 100 νεκρούς την ημέρα» (video)

«Ο κ.Γεωργιάδης πανηγυρίζει γιατί είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο»

Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δήλωσε πως πανηγυρίζει επειδή «είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο», αλλά και στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για «χυδαία τυμβωρυχία».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «ο Υπουργός που πριν λίγες μέρες παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση έπεσε έξω με το άνοιγμα του τουρισμού σήμερα δηλώνει με αδιανόητο θράσος πως πανηγυρίζει γιατί είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ECDC τις τελευταίες 14 μέρες η Ελλάδα είναι η 17η χειρότερη στις χώρες ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό, έχοντας αφήσει πίσω της 14 χώρες που ως τα μέσα Οκτώβρη ήταν χειρότερες.

Η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των δραματικών συνεπειών της κυβερνητικής αδράνειας τόσους μήνες, οδηγεί την κυβέρνηση σε χυδαία τυμβωρυχία. Λίγη ντροπή και μία συγγνώμη δεν θα έβλαπτε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ