Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Έρχεται και νέα «λίστα Πέτσα» στην εκστρατεία για τον εμβολιασμό

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε «μεγάλη εκστρατεία επικοινωνίας» για τον εμβολιασμό

«Μετωπική σύγκρουση» είχαν χθες στη Βουλή οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή το νομοσχέδιο Βρούτση για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, αν και η συζήτηση επεκτάθηκε και στην κυβερνητική διαχείριση του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε και νέα λίστα Πέτσα, ανακοινώνοντας μια «μεγάλη εκστρατεία επικοινωνίας» για τον εμβολιασμό, καλώντας, μάλιστα, την αντιπολίτευση να τη στηρίξει.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε από το βήμα -προφανώς σε μια προσπάθεια να προλάβει αντιδράσεις– ότι ζήτησε από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να επικοινωνήσει με όλα τα κόμματα, ώστε όλες οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν σε μια νέα εκστρατεία επικοινωνίας, που θα πείσει τους πολίτες για την ανάγκη εμβολιασμού.

«Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι πτέρυγες της εθνικής αντιπροσωπίας θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και δεν θα ακούσουμε πάλι όλα αυτά τα οποία ακούσαμε ότι η επικοινωνία στη μεγαλύτερη κρίση δημόσιας υγείας είναι χρυσόσκονη για να εξαγοράσει η κυβέρνηση τη στήριξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης» σχολίασε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ