Η «Μαργαρώ» του ΓΑΠ έκανε ηγετική κίνηση και… άναψε φωτιές στο ΚΙΝ.ΑΛ.!

Φέρει, άλλωστε, ένα «όνομα βαρύ σαν Ιστορία»

Must Read

Έρχεται «τυφώνας» ονόματι Μαργαρίτα Έλενα Παπανδρέου στο… ΠΑΣΟΚ; Ρίχνει όντως ξανά το όνομα Παπανδρέου στην πολιτική πιάτσα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου;

Τις απαντήσεις στις… ρητορικές αυτές ερωτήσεις θα τις έχουμε οσονούπω, όταν, δηλαδή, μπουν στη σειρά οι υποψήφιοι για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής τη χρονιά που έρχεται ή και την επόμενη, αφού η Χαριλάου Τρικούπη αφήνει να διαρρεύσει ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις…

Πώς όμως «έσκασε» στο προσκήνιο το όνομα της θυγατέρας του ΓΑΠ; Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Κίνημα Αλλαγής εμφανίστηκε να έχει δύο διαφορετικές διαδικτυακές εκδήλωσεις, και μάλιστα με δύο διαφορετικές ομιλήτριες!

Η μία έγινε την περασμένη Τρίτη, με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά, και η άλλη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/11, με κεντρικό πρόσωπο τη Μαργαρίτα Έλενα Παπανδρέου. Η ίδια, μάλιστα, απέφυγε να πάρει έγκριση για την ομιλία της από την πρόεδρο Φώφη και κινήθηκε μέσω του Τομέα Γυναικών του ΚΙΝ.ΑΛ., καθώς και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Αυτή η πρωτοβουλία, λοιπόν, της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου… άναψε φωτιές! Γιατί, εκεί που όλοι ήταν ήσυχοι ότι θα κονταροχτυπηθούν για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. οι ίδιοι και οι ίδιοι, ώστε να εκλεγεί ξανά η Φώφη, ξαφνικά έρχονται όλα… τούμπα. Κάποιοι, μάλιστα, κάνουν λόγο και για… ηγετική εμφάνιση της 30χρονης θυγατέρας του πρώην πρωθυπουργού, που φέρει «όνομα βαρύ σαν Ιστορία».

Ο ΓΑΠ, πάντως, εδώ και καιρό, κυρίως από τότε που διαφοροποιήθηκε στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των διαδηλώσεων, κρατά αποστάσεις από την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. Ούτε στις συναντήσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πηγαίνει πλέον! Άραγε να προετοιμάζει το έδαφος για τη Μαργαρίτα; Και ποιος θα μπορέσει, αν συμβεί αυτό, να μπει εμπόδιο στα σχέδια μιας δραστήριας επιστήμονος, που ίσως θέλει να ζωντανέψει και το όραμα της γιαγιάς της Μαργαρίτας και να προλάβει να δει το όνομά της στα… ψηλά πατώματα του κόμματος;

Άλλωστε, ως γνωστόν, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

Ο φοιτητής Ιατρικής και ο νέος έρωτας στη ζωή της

Η κόρη του Γιώργου και της Άντας (μετά το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές της στο Imperial College του Λονδίνου, κάνοντας και διδακτορικό στη Βιολογία) ήταν επί τουλάχιστον μία τετραετία ερωτευμένη με τον τενίστα και φοιτητή της Ιατρικής Χάρη Καπόγιαννη, με τον οποίο μάλιστα συζούσε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκεί, όμως, που όλοι περίμεναν γάμο, η Μαργαρίτα Έλενα ανέτρεψε τα πάντα κι ερωτεύτηκε άλλον. Μάλιστα, πέρσι τον Οκτώβριο έκανε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της Νίκο, στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο.

(από αριστερά) η Μαργαρίτα Έλενα, ο Νίκος, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο ΓΑΠ

Οι δυο τους, μαζί με τον πατέρα της, βρέθηκαν μετά τη λήξη της συναυλίας στα καμαρίνια, προκειμένου να συγχαρούν τον μεγάλο συνθέτη, και τότε ήταν που οι φωτογράφοι έπεσαν πάνω στον καινούργιο σύντροφό της!

Η ίδια, πάντως, έχει μιλήσει για τη σχέση της, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει πολλά. «Είναι επιχειρηματίας, αλλά, λόγω προσωπικής επιλογής του, δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This