Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε συγγνώμη για τις συλληφθείσες και ακύρωσε τον… εαυτό του για την απαγόρευση των συναθροίσεων

Σε ρόλο επιστήμονα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δημιουργεί σύγχυση

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αφού ζήτησε συγγνώμη για τις συλλήψεις των γυναικών στο Σύνταγμα, προκάλεσε σύγχυση με τις δηλώσεις του για το που κολλάει τελικά ο κορωνοϊός.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον Real fm προειδοποίησε χαρακτήρισε τις συλλήψεις των γυναικών που διαμαρτυρήθηκαν στο Σύνταγμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, τηρώντας τα μέτρα, «μια υπερβολή που δεν έπρεπε να γίνει»: «Έχουν δίκιο οι συγκεκριμένες κυρίες. Θεωρώ ότι ήταν μια υπερβολή που δεν έπρεπε να γίνει, και οφείλω να ζητήσω και συγγνώμη για αυτό. Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η υπερβολή» παραδέχτηκε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προειδοποιήσε ότι δεν γίνουν συγκεντρώσεις  στην επέτειο για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς όπως είπε έαν «Αν πάνε τόσες χιλιάδες μικρά παιδιά και νεαροί, καταλαβαίνετε τι θα γίνει αν την επόμενη μέρα αυτά τα παιδιά πάνε στο σπίτι τους». 

Στην ίδια συνέντευξη ωστόσο, μιλώντας για την διασπορά κρουσμάτων στους αστυνομικούς, ο ίδιος ακύρωσε τον εαυτό του αλλά και την απαγόρευση που έχει επιβληθεί για συναθροίσεις, λέγοντας ότι ο ιός δεν… μεταδίδεται στην ατμόσφαιρα και ότι οι αστυνομικοί δεν κινδύνευσαν στο Πολυτεχνείο γιατί φορούσαν μάσκες: «Η αστυνομία αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 500 κρούσματα. Ελάχιστοι, νομίζω μετρούνται στα δάχτυλα μιας παλάμης, νοσηλεύονται γιατί είναι νέοι άνθρωποι. Δυστυχώς, όλο το πρόβλημα έρχεται από φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον όχι από το υπηρεσιακό. Και δεύτερον οι άνθρωποι που αναπτύχθηκαν στο Πολυτεχνείο, φορούσαν όλοι μάσκες, ήταν αραιά ο ένας από τον άλλον βάσει οδηγίας που δόθηκε και ήταν έξω. Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ