ΣΥΡΙΖΑ: «Να δημοσιευτούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλιώς η ΝΔ ομολογεί την ενοχή της»

Πυρά από την αντιπολίτευση μετά τις αποκαλύψεις

Must Read

Με ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά από την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τα επιδημιολογικά δεδομένα και τον αριθμό των καθημερινών τεστ, μετά την αποκάλυψη της Κυριακάτικης Δημοκρατίας ότι υπάρχει παράλληλη λειτουργία δύο διαφορετικών τεχνολογικών συστημάτων, για την καταγραφή των κρουσμάτων.

«Μέλη της Επιτροπής παραδέχονται δημόσια ελλιπή ενημέρωση και αδιαφάνεια», τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας άμεσες ενέργειες από τη ΝΔ.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί άλλο ούτε να παίζει πολιτικά παιχνίδια με την πανδημία, ούτε να κρύβεται. Οι αποκαλύψεις για παράλληλες πλατφόρμες καταγραφής κρουσμάτων και ελλιπή ενημέρωση των μελών της Επιτροπής για τα πραγματικά επιδημιολογικά δεδομένα και τον αριθμό των καθημερινών τεστ, δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες. Ειδικά όταν μέλη της Επιτροπής παραδέχονται δημόσια ελλιπή ενημέρωση και αδιαφάνεια. Την ώρα που το ΕΣΥ αφέθηκε στο έλεός του να καταρρέει και έχουμε καθημερινά πλέον τριψήφιο αριθμό θυμάτων, το ελάχιστο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, είναι να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα όλα τα πρακτικά της Επιτροπής. Οτιδήποτε άλλο συνιστά ομολογία ενοχής», καταλήγει η ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε επίσης: Τριγμοί στο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για τον ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This