Φ. Γεννηματά για ΕΛΤΑ: «Η Κυβέρνηση προωθεί το μοντέλο της φθηνής και απαξιωμένης εργασίας»

«Η Ν.Δ. σε ρόλο ντίλερ συμφερόντων»

Must Read

Στα άκρα οδηγεί την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

Με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή τροπολογίας με την οποία -υπό το πρόσχημα εργασιακών διευθετήσεων- προωθείται η ιδιωτικοποίηση των ΕΛ.ΤΑ., η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι αναλαμβάνει και πάλι ρόλο «ντίλερ συμφερόντων».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, «με μια μονοκονδυλιά η κυβέρνηση καταργεί το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα ΕΛ.ΤΑ. Προωθεί το μοντέλο της φθηνής και απαξιωμένης εργασίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ταυτόχρονα στρώνει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛ.ΤΑ., με δαπάνες του Δημοσίου».

Προφανώς, συμπεραίνει ότι «έχουν βρει τον ιδιώτη και επιχειρούν να δημιουργήσουν ολιγοπώλιο σε βάρος του Έλληνα καταναλωτή. Για μια ακόμη φορά η Ν.Δ. σε ρόλο ντίλερ συμφερόντων».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο Ηλία Μπακέλλα και μέλη της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΛ.ΤΑ. με αντικείμενο την κυβερνητική τροπολογία που συζητείται στη Βουλή. Στη συζήτηση ήταν παρόντες ο γραμματέας της Κ.Ο. Β. Κεγκέρογλου, οι αρμόδιοι βουλευτές Γιώργος Μουλκιώτης και Ιλχάν Αχμέτ και οι γραμματείς των Τομέων Ψηφιακής Πολιτικής και Εργασίας Ν. Ανδρουλακάκης και Χ. Μέγας.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις μία ημέρα νωρίτερα η κυρία Γεννηματά, με αφορμή και τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας», έκανε λόγο για «Μαξίμου Α.Ε., που αναπαράγει ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές το στερεότυπο του συγκεντρωτισμού και της αυταρχικής λειτουργίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This