Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Στο Politico όσα δεν έγραψαν οι συστημικοί: «Ο Μητσοτάκης παραβίασε το lockdown»

«Παραβίασε τους κανόνες που επέβαλε η κυβέρνησή του»

Το «κουκούλωμα» του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για την ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα και τις επιδόσεις της συζύγου του Μαρέβας στο motocross στον Εθνικό Δρυμό, ξεσήκωσε σφοδρές αντιδράσεις όμως τα συστημικά ΜΜΕ απέκρυψαν να σχολιάσουν το θέμα.

Στην ευρωπαϊκή έκδοση του Politico όμως, ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε χθες, αναφέρει ότι πρωθυπουργός παραβίασε τα μέτρα του lockdown που ο ίδιος έχει επιβάλλει και μετακινηθηκε με το όχημα του για να γυμναστεί στην Πάρνηθα, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και με άλλους αθλητές που βρέθηκαν στο σημείο χωρίς μάσκα και δικαιολογημένη μετακίνηση.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε επίθεση επειδή προφανώς παραβίασε τους κανόνες του lockdown που επέβαλε η κυβέρνησή του, καθώς οι περιπτώσεις κορωνοϊού αυξάνονται σε ολόκληρη τη χώρα» σημειώνει ο δημοσιογράφος. Στο ρεπορτάζ της ευρωπαϊκής πολιτικής ιστοσελίδας γίνεται αναφορά και στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι η οποία έκανε motocross  σε περιοχή που απαγορεύεται προκαλώντας αντιδράσεις των οικολόγων αλλά και της Greenpeace.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ