Ε.Ε.: Υπογράφηκε η «Διακήρυξη του Βερολίνου» από τους Υπουργούς Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Παρουσιάστηκε και η Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Your Europe»

Must Read

Σε τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αντικείμενο την υπογραφή της «Διακήρυξης του Βερολίνου» για την Ψηφιακή Κοινωνία και την Προστιθέμενη Αξία της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συμμετείχε το πρωί της Τρίτης ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στην τηλεδιάσκεψη, την οποία διοργάνωσε η Γερμανική προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε., συμμετείχαν, επίσης, η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Επίτροπος για τον Προϋπολογισμό Γιοχάνες Χαν, ενώ παρουσιάστηκε η Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Your Europe».

Ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ομολόγους του για την πρόοδο στην Ελλάδα στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης καθώς και να παρουσιάσει τις καλές πρακτικές της χώρας μας. «Επανεπιβεβαιώνουμε την πολιτική μας προς την κατεύθυνση της διαρκούς εξέλιξης των κοινωνιών μας, καλλιεργώντας την πραγματική ψηφιακή ενδυνάμωση για τους πολίτες μας. Κανείς δεν πρέπει να μείνει πίσω στην εξέλιξη», τόνισε ο υπουργός, αναφέροντας συγκεκριμένες ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This