Ο Άδωνις «κρέμασε» το ΕEA και τώρα απειλεί ότι θα μείνουμε ακούρευτοι στο χριστουγεννιάτικο lockdown

Tελικά υπάρχει απόφαση ή όχι;

Must Read

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης «κρέμασε» το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών που ανακοίνωσε ότι τα κομμωτήρια θα ανοίξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν αρνήθηκε την επικοινωνία την οποία ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ότι είχε μαζί του, αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του Alpha: «Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση αλλά κακώς έκανε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση». Ο υπουργός προκάλεσε άγχος στους πολίτες που προγραμμάτιζαν ήδη να κλείσουν τα ραντεβού τους και αρκέστηκε στο να απαντήσει ότι ό,τι είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το πρωί της Πέμπτης, το ΕΕΑ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι τα κομμωτήρια αναμένεται να ανοίξουν Σάββατο ή Κυριακή, μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Λέτε να μείνουμε τελικά αχτένιστοι και ακούρευτοι ή απλά είμαστε ξανά θύματα εσωκομματικών πιέσεων και διαφωνιών;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This