Η μαγική εικόνα της καθημερινότητας σχηματίζεται λόγω κρατικού χρήματος

Μαύρη προπαγάνδα με κρατικό χρήμα προς δόξαν Μητσοτάκη!

Must Read

Το σύστημα Μητσοτάκη πληρώνει φωνές για να σκεπάζουν τον αχό της πραγματικότητας με ύμνους στον «Μωυσή». Πληρώνει γραφίδες για να σχηματίζουν μια μαγική εικόνα της καθημερινότητας και να εξωραΐζουν το φρικτό πρόσωπό της.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατία», μία από τις κορυφαίες -για τον συμβολικό χαρακτήρα της- επιλογές της κυβέρνησης στη στρατολόγηση νεοφώτιστων μητσοτακικών είναι η ένταξη του εθνομηδενιστή και συστηματικού υβριστή της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρη Ψαριανού στο κρατικό μισθολόγιο.

Ο κομματικός γυρολόγος Ψαριανός, που δηλώνει και «αντικρατιστής» στο twitter, θα πληρώνεται από τους φόρους των πολιτών, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διόρισε μετακλητό…  συνεργάτη στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.

Επιπλέον, ένας καλός φίλος του συστήματος Μητσοτάκη, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ομολογεί στο βιβλίο του ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης (που τώρα διαπρέπει στα «Νέα» του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον τρόπο που διέπρεπε στο συγκρότημα Λαμπράκη) είναι εκείνος που του έκλεινε ραντεβού με τον Παπασταύρου και τον Μιωνή!

Στα «Νέα» δούλευε μέχρι πρότινος και η Ελενα Ακρίτα, τις απόψεις της οποίας δεν συμμερίζεται η «δημοκρατία». Ωστόσο, ως ΜΜΕ που σεβόμαστε τον εαυτό μας, τους αναγνώστες και το δημοσιογραφικό λειτούργημα δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε αρνητικά τη λογοκρισία που υπέστη για χάρη της κυβέρνησης και την εξώθησή της σε παραίτηση.

Ταυτόχρονα, το Μέγαρο Μαξίμου ενισχύει τον μιντιακό στρατό του προκηρύσσοντας 16 νέες θέσεις εργασίας με σύμβαση μίσθωσης έργου στην ΕΡΤ. Η φιλοτέχνηση του πρωθυπουργικού πορτρέτου γίνεται με έξοδα των εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Με τέτοια στάση απέναντι σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ είναι αναπόφευκτο το σύστημα Μητσοτάκη να μη δέχεται κριτική για την παγερή αδιαφορία των εταίρων μας όσον αφορά την τουρκική προκλητικότητα στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., για την Ακρόπολη που πλημμύρισε, για τα αρχαία που θα εκπατρίζονται για μισόν αιώνα από την Ελλάδα, για τη στέρηση της ελευθερίας των πολιτών με τα lockdowns, για την οικονομική κατάρρευση, για το κλείσιμο των εκκλησιών, για τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό και για τη μεροληπτική εφαρμογή των νόμων.

Μαύρη προπαγάνδα με κρατικό χρήμα προς δόξαν Μητσοτάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This