«Καίει» την αδιάφορη κυβέρνηση και τον ΕΟΔΥ το έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής

Είχε ενημερώσει για την κατάσταση και ζητούσε μαζικά τεστ από τις 4 Νοεμβρίου!

Must Read

Έκθετη ακόμα μια φορά είναι η κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ για την αδιαφορία και την ανικανότητα να θωρακίσει τη χώρα και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας! Η απόφαση να τεθεί αυστηρό lockdown στη Δυτική Αττική, μόλις λίγο μετά την απόφαση να ανοίξει το λιανεμπόριο, προκάλεσε ερωτηματικά για τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις οι οποίες ξανά καταδεικνύουν τη σπασμωδική μεθοδολογία του κυβερνητικού επιτελείου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος αποκάλυψε στον Alpha 98,9 ότι είχε εκφράσει την ανησυχία του για την αύξηση κρουσμάτων και είχε ζητήσει να πραγματοποιηθούν επειγόντως μαζικά τεστ. Οπως ανέφερε, 40 σχολεία παρέμεναν κλειστά λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού όμως ο ΕΟΔΥ έστειλε κλιμάκιο μέσα στο Νοέμβριο για να λάβει δείγματα στην Ελευσίνα και δεν… εμφανίστηκε ξανά.

Ο κ. Κοσμόπουλος μάλιστα, είχε ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στις 4 Νοεμβρίου: «Έχω υποβάλει αίτημα διάθεσης κινητών μονάδων ελέγχου #covid19 στον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια και στον ΕΟΔΥ, ώστε να ελεγχθούν κατά το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας. Υπερβαίνοντας τα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, επιπροσθέτως όσων μέτρων έχουμε λάβει ως Περιφερειακή Ενότητα Δυτ. Αττικής, ζητάμε να γίνουν έλεγχοι σε ολους τους Δήμους της Δυτ. Αττικής στον γενικό πληθυσμό.Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι 40 σχολικά τμήματα της Δυτ. Αττικής εχουν μπει σταδιακά σε αναστολή και αυτά είναι μόνον οι αριθμοί της διασποράς στη σχολική κοινότητα» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Πηγή φωτό: newpost
Πηγή φωτό: newpost

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This