Η απάντηση στην απειλή Τσαβούσογλου είναι μόνο μία

Σε δύο παγκόσμιους πολέμους η Ελλάδα δεν ήταν ούτε καιροσκόπος ούτε επιτήδεια ουδέτερος. Άρα, οι σύμμαχοι της οφείλουν να την βοηθήσουν απέναντι στην τουρκική απειλή

Must Read

Μπορεί ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας να έχουν σιωπήσει μπροστά στην πρωτοφανή απειλή του Τούρκου υπουργού εξωτερικών, όμως ο ελληνικός λαός δεν θα σιωπήσει. Και θα δώσει την απάντηση σε όλα τα επίπεδα.

Εάν ο Τούρκος πραγματοποιήσει την απειλή του, η απάντηση θα δοθεί στο πεδίο της μάχης. Μέχρι τότε όμως, η κυβέρνηση όφειλε να έχει απαντήσει στο γκρίζο λύκο, αλλά και στους συμμάχους.

Ο Τσαβούσογλου δίνει φιλική συμβουλή (απειλή;) στον Δένδια για το 2021!

Έπρεπε να έχει υπενθυμίσει στον Τσαβούσογλου ότι ο Έλληνας δεν «ζητιανεύει» βοήθεια από κανέναν. Αντίθετα, ο Έλληνας έχει χύσει ποταμούς αίματος τιμώντας πάντα τις συμμαχίες του. Σε δύο παγκόσμιους πολέμους η Ελλάδα δεν ήταν ούτε καιροσκόπος ούτε επιτήδεια ουδέτερη. Άρα, οι σύμμαχοι της οφείλουν να την βοηθήσουν απέναντι στην τουρκική απειλή. Δεν είναι χάρη, είναι οφειλή προς τον ελληνικό λαό.

Ο Έλληνας λοιπόν δικαιούται. Σε αντίθεση με τον Τούρκο ο οποίος εκβιάζει, απειλεί, λαδώνει με μαύρα δισεκατομμύρια την Δύση για να έχει την εύνοια της. Με άλλα λόγια, ο Έλληνας είναι ένας έντιμος και περήφανος εταίρος, σε αντίθεση με τον Τούρκο που είναι ένας διεθνής απατεώνας, ένας παγκόσμιος εκβιαστής, ένας βάρβαρος εισβολέας.

Απορούμε γιατί ο κύριος Δένδιας και ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχουν δώσει ακόμα αυτή την αυτονόητη απάντηση στον προκλητικό Τούρκο υπουργό εξωτερικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This