Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Ζαλίστηκε ο πρωθυπουργός μόλις άκουσε τον Άδωνι να ομολογεί το «μακελειό» στη Θεσσαλονίκη (video)

Αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για τους χιλιάδες νεκρούς στη Θεσσαλονίκη

Ο κόλαφος αποκαλύψεων από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων προκάλεσε ζαλάδες στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φανερά εξαντλημένος από τον μαραθώνιο μονολόγου που κάνει στα στα κανάλια, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Σκάι, παραδέχτηκε ότι η έξαρση της πανδημίας στην Θεσσαλονίκη, είναι ευθύνη της κυβέρνησης.

«Λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν να κλείσει η Θεσσαλονίκη και δεν το κάναμε» παραδέχτηκε ο Άδωνις «αδειάζοντας» στην κυριολεξία τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση από τους ειδικούς για να κλείσει η συμπρωτεύουσα πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

«Ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδας, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν οτι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στην Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα, πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Θυμίζω οτι το βασικότερο λάθος που παραδέχθηκε και ο Πρωθυπουργός στην Βουλή και αυτό ήταν το για το οποίο εσείς στα κανάλια ασκείται σκληρή κριτική, ήταν αυτό. Γιατί κατά την ημέρα εκείνη, συνέρεσαν οι πιστοί. Δεν λέω οτι δεν ήθελαν να ελέγξουν, αλλά δεν ελέγχεται» δήλωσε ο Γεωργιάδης .

«Άδειασε» στεγνά τον Μητσοτάκη

«Έχω πει ότι εκ των υστέρων μπορεί να έκλεινα τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, μία εβδομάδα νωρίτερα. Αλλά, ξέρετε, τότε δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό» είχε δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Τη στιγμή λοιπόν η Ελλάδα «γονατίζει» κάτω από την πολιτική τυχαιολογίας της κυβέρνησης, η οποία παραγκωνίζει ή επικαλείται αντίστοιχα τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων όταν και όπως εκείνη επιθυμεί, οι πολίτες της χώρας παρακολουθούν έντρομοι το φιάσκο που αποκαλύπτεται…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ