Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

«Τραβάει τα φώτα» όπως μπορεί ο Στ. Πέτσας: Τώρα μοιράζει και… αλάτι!

Άρχισε τον προεκλογικό αγώνα;

Με την ιδιότητα του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών με αρμοδιότητα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε ένα απίστευτο κρεσέντο λαϊκισμού, ποιο ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Στέλιος Πέτσας;

Σε ένα εντυπωσιακό τελετουργικό, μπροστά σε κάμερες και φωτογραφικούς φακούς, εν όψει του επικείμενου χιονιά, έσπευσε να μοιράσει… αλάτι στον Δήμο Διονύσου, δηλαδή στον τόπο κατοικίας του!

Μαζί του ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και δύο αντιπεριφερειάρχες, ο Νίκος Πέππας και ο Βασίλης Κόκκαλης, οι οποίοι παρέδωσαν στον δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη αλάτι για να θωρακίσει τον δήμο του εν όψει της κακοκαιρίας.

«Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες της περιφέρειάς μας, σε αγαστή συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση» ανέφερε σε σχετική ανάρτηση ο κ. Πέππας, συνοδευόμενη από αντίστοιχες φωτογραφίες.

Άραγε, αυτό είναι το νέο ήθος, το άφθαρτο και το καινούργιο που θέλουν να προσδώσουν τα κυβερνητικά στελέχη; Με τέτοιες συμπεριφορές μόνο αυτό δεν επιτυγχάνουν, φροντίζοντας τη δημόσια προβολή τους ακόμα και για τα πιο απλά και αυτονόητα.

Σύμφωνα με κάποιες φήμες, ο κ. Πέτσας σκέφτεται να πολιτευτεί στην περιοχή, επιζητώντας πρώτη φορά τον σταυρό των ψηφοφόρων, καθώς στις περασμένες εκλογές διορίστηκε υπουργός ως εξωκοινοβουλευτικός. Και ήδη φαίνεται να άρχισε τον προεκλογικό αγώνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ