Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για «πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας»

«Κίνηση εντυπωσιασμού, μόνο και μόνο για να ακουστεί ότι κάτι έκανε»

Με αφορμή την τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με θέμα την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την «κίνηση εντυπωσιασμού» με την πρόταση για πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση μάλιστα, αφού τονίζει ότι η «προβληματική από πλευράς θεμελιωδών δικαιωμάτων» πρόταση του Πρωθυπουργού απορρίφθηκε, προσθέτει πως «το μόνο που του μένει είναι ένα ακόμη πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αντί να αποφασίσουν να δώσουν μια μάχη για την έγκαιρη επάρκεια εμβολίων, την εξασφάλιση της πατέντας ώστε να παραχθεί μαζικά και γρήγορα το εμβόλιο και να μην κρέμεται όλος ο ευρωπαϊκός πληθυσμός από το πλάνο παραγωγής τριών βιομηχανιών, επέλεξε να κάνει απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού, μόνο και μόνο για να ακουστεί ότι κάτι έκανε. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο απέρριψε την καταφανώς προβληματική από πλευράς θεμελιωδών δικαιωμάτων πρότασή του και το μόνο που του μένει είναι ένα ακόμη πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ