Η Ζωή Ράπτη πετάχτηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια κι «έψησε» τον Γιάννη Βούρο να ασχοληθεί και με την ψυχική υγεία των δημοτών του

Τον πέτυχε πάνω στη διεξαγωγή rapid tests σε δημότες του

Must Read

Όταν η Ζωή Ράπτη συνάντησε τον Γιάννη Βούρο, το αποτέλεσμα ήταν η συνεννόηση για την υλοποίηση προγραμμάτων ψυχικής υγείας των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, επισκέφθηκε την Τετάρτη το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, δηλαδή τα μέρη του δημάρχου Γιάννη Βούρου. Βρήκε, λοιπόν, τις υπηρεσίες του δήμου στη διαδικασία εξέλιξης των rapid tests, που αυτές τις μέρες γίνονται στους πολίτες από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον περίβολο του δημαρχείου.

«Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο για τα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία των δημοτών εν μέσω πανδημίας και να τους ενημερώσω για τα προγράμματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης που υλοποιούμε», έγραψε σε σχετική ανάρτηση η υφυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This