Δίνει το… ρυθμό ο έμπιστος της Μέρκελ: Με Τουρκία στο μενού η πρώτη επίσημη επαφή Μητσοτάκη-Λάσετ

Μετά τα συγχαρητήρια και τον κορωνοϊό, η Τουρκία

Must Read

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Άρμιν Λάσετ τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ενημέρωσαν με αναρτήσεις τους στο Τwitter, τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός, όσο και ο πρόεδρος του CDU.

Οι δυο άνδρες -σύμφωνα με την ανάρτηση του Γερμανού, συζήτησαν θέματα που αφορούν την καταπολέμηση της πανδημίας, τις σχέσεις με την Τουρκία και την κατάσταση στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

«Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον καλό μου φίλο Armin Laschet , κατά τη διάρκεια της οποίας είχα την ευκαιρία να τον συγχαρώ για την εκλογή του ως νέου προέδρου του CDU. Ανυπομονώ για μια πολύ παραγωγική σχέση» σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης στην ανάρτησή του.

Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του CDU ανέφερε ότι «αυτή τη φορά δεν ήταν μια προσωπική συνάντηση στην Αθήνα, αλλά μια εξαιρετική ανταλλαγή απόψεων με τον Έλληνα πρωθυπουργό σχετικά με την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, τις σχέσεις με την Τουρκία, την κατάσταση στην περιοχή της Μεσογείου και τη στενότερη συνεργασία στον τομέα αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This