Καταγγελία για απειλές Μηταράκη στον Έβρο: «Μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω» (video)

Ο Έβρος αντιστέκεται και αυτό φαίνεται πως δεν αρέσει...

Must Read

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, εκνευρισμένος από τις δυναμικές αντιδράσεις των χιλιάδων Εβριτών, αλλά και την κατάρριψη των επιχειρημάτων του, όπως υποστήριξε ο κ. Τυρμπάκης, προχώρησε σε ευθεία απειλή για την περιοχή.

Διαβάστε ακόμα: Χαμός: Πολίτες κυνήγησαν υπουργό στον Έβρο! Του έριξαν αυγά και καφέδες!

Σύμφωνα με το evros-news.gr που μετέδωσε την είδηση και το βίντεο, κατά τη συνάντηση που είχαν μέσα στο ΚΥΤ Φυλακίου Τυρμπάκης και Μηταράκης, όταν ο πρώτος αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία τα όσα έλεγε ο Υπουρργός Μετανάστευσης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στο χωριό, αυτός του απάντησε απειλητικά: «Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This