Σάββατο 31/7/2021

ΚΙΝΑΛ για εισήγηση Κικίλια: «Δεν επιτρέπεται να ενεργεί η Κυβέρνηση ως περιφερόμενος θίασος»

«Περιμένουμε σοβαρές, τεκμηριωμένες, αποτελεσματικές αποφάσεις»

Το Κίνημα Αλλαγής έσπευσε να σχολιάσει την εισήγηση του Βασίλη Κικίλια για καθολικό lockdown στην Αττική (αντί να εισηγούνται οι επιστήμονες εισηγούνται οι πολιτικοί), αλλά και το αλαλούμ που επικρατεί στην Κυβέρνηση, καλώντας τον Πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

Δεν έφθανε που η Κυβέρνηση με τις παρεμβάσεις της δίχασε τους επιστήμονες και προχώρησε σε προβληματικά μέτρα, αλλά επιπλέον με τις παλινωδίες και τους αυτοσχεδιασμούς της το Σαββατοκύριακο δημιούργησε περισσότερη ανασφάλεια στους πολίτες.

Σήμερα ο Υπουργός Υγείας δήλωσε πως θα προτείνει στους επιστήμονες (το είδαμε και αυτό) σκληρό lockdown και πως τα σχολεία αποτελούν εστίες διασποράς του ιού, αδειάζοντας έτσι την Υπουργό Παιδείας που συνεχίζει να μη «βλέπει» τον συνωστισμό στις τάξεις. Αλλά και τον Υπουργό Ανάπτυξης που άλλα έλεγε την ίδια ώρα σε μέσα ενημέρωσης.

Οφείλουν να σοβαρευτούν. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν επιτρέπεται να ενεργεί η Κυβέρνηση ως περιφερόμενος θίασος.

Περιμένουμε σοβαρές, τεκμηριωμένες, αποτελεσματικές αποφάσεις.

Επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει τις ευθύνες του…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ