Α. Τζιτζικώστας: Σε επιφυλακή η Θεσσαλονίκη, αναμένονται ανακοινώσεις μέχρι την Παρασκευή

Ορατή η πιθανότητα να βρεθεί και η πρωτεύουσα της Μακεδονίας σε ολικό lockdown

Must Read

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για την Αττική, ο διπλασιασμός του ιικού φορτίου των λυμάτων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και η πιθανότητα να βρεθεί η πρωτεύουσα της Μακεδονίας σε ολικό lockdown συζητήθηκαν την Τρίτη, στην τηλεδιάσκεψη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρόντος του Απόστολου Τζιτζικώστα έγινε η σύσκεψη με την ομάδα διαχείρισης κρίσεων της Περιφέρειας και εξετάστηκαν η πορεία της πανδημίας στους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και η κατάσταση στις περιφερειακές υπηρεσίες. Πρόκειται για μια από τις τακτικές συσκέψεις της ομάδας, που έχει συσταθεί ώστε να παρακολουθεί την πορεία της πανδημίας και την τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Σύσκεψη καθαρά υπηρεσιακή

Η σύσκεψη ήταν καθαρά υπηρεσιακή και, εκτός από την ανάλυση των κρουσμάτων σε καθέναν από τους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, εξετάστηκαν η λειτουργία των περιφερειακών υπηρεσιών, η τήρηση των μέτρων εντός των υπηρεσιών, η τηλεργασία και η εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων πολιτών. Εντελώς λανθασμένα κυκλοφόρησε το πρωί της Τρίτης ότι πρόκειται για «έκτακτη σύσκεψη», αφού είχε διευκρινιστεί από πλευράς Περιφέρειας ότι ήταν μια από τις συνηθισμένες συσκέψεις ετοιμότητας που κάνει ο κ. Τζιτζικώστας, αλλά, προφανώς, συνδυάστηκε με τις εξελίξεις στην Αττική και το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη είναι ήσυχη – το αντίθετο, μάλιστα, συμβαίνει, με τον περιφερειάρχη να αναφέρει στη σύσκεψη ότι μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις και για την Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα για τον νομό Θεσσαλονίκης, εάν συνεχιστούν αυτά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This