Αντεπίθεση Μητσοτάκη με βέλη κατά του Σαμαρά: «Ακραία φωνή»

«Ακραίοι όσοι δεν θέλουν διάλογο με την Τουρκία» είπε ο Μητσοτάκης σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων

Must Read

Σε ακραίες φωνές στο εσωτερικό της χώρας που πρέπει να αντιπαλεύονται αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φωτογραφίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας σε εκδήλωση για την ελληνική υψηλή στρατηγική που διοργάνωσε το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων.

Εφόσον όμως τον θεωρεί «ακραίο», γιατί τον… κρατά στο κόμμα; Γιατί ψηφίζει τα κυβερνητικά νομοσχέδια με «ακραίους»;

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην αύξηση της αποτρεπτικής δύναμης της χώρας μας, τόνιζε ότι αυτή δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας απαγορεύσει να καθόμαστε στο τραπέζι της συζήτησης, καθώς -όπως είπε- μια χώρα που έχει αυτοπεποίθηση μπορεί να μιλάει και να υπερασπίζεται τα δίκαιά της. Εκεί συμπλήρωσε ότι ενίοτε και στο εσωτερικό πρέπει να αντιπαλεύει φωνές, «οι οποίες είναι τόσο ακραίες, που να οδηγούν νομοτελειακά σε καταστάσεις τις οποίες δεν θέλουμε ή δεν θεωρούμε πως είναι προς όφελος των εθνικών συμφερόντων».

Να θυμίσουμε ότι ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που έλεγε ότι «με πειρατές δεν κάνουμε διάλογο», αντιτιθέμενος στην επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών, με δεδομένη την τουρκική προκλητικότητα. Επιπρόσθετα, ο Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη για ορθολογική ανάλυση και την αποφυγή συναισθηματικών αντιδράσεων, που σε θέματα εξωτερικής πολιτικής -όπως τόνισε- δεν οδηγούν σε καλό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This