Ντροπιαστική δήλωση Μαρκόπουλου για τους νεκρούς στην Εύβοια (video)

Προκλητική απαξίωση για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους

Must Read

Άλλαλοι έμειναν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΙ με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Τη στιγμή που οι διακοπές ηλεκτροδότησης στην Εύβοια στοίχησαν τη ζωή σε έναν 73χρονο που υποστηρίζονταν με οξυγόνο, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δήλωνε περήφανος για την επιτυχία της κυβέρνησης!

«Όταν πέφτουν κορμοί δέντρων, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορεί να τα προβλέψει ο κρατικός μηχανισμός» σχολίασε ο βουλευτής θέλοντας να αποτάξει τις ευθύνες της κυβέρνησης για την ανύπαρκτη προετοιμασία. «Να πούμε ότι στις περιοχές που υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης και ύδρευσης δεν είχαμε θύματα, απ’όσο γνωρίζω. Γεγονός πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό» δήλωσε δείχνοντας πλήρη αδιαφορία για τους δύο νεκρούς στην Εύβοια.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος έσπευσε να διορθώσει τον βουλευτή και ανέφερε ανθρώποι που έχασαν την ζωή τους, όμως ο κ. Μαρκόπουλος απάντησε με πλήρη απαξίωση και χωρίς ίχνος σεβασμού για τους νεκρούς: «Στην Εύβοια δεν ήταν αυτός;»

Κοινώς για τον κ. Μαρκόπουλο οι νεκροί εκτός Αττικής, δεν «μετράνε». 

Υπενθυμίζεται ότι ένας 80χρονος από το Μαντούδι με αναπνευστικά προβλήματα, κατέληξε γιατί τα σωστικά συνεργεία δεν κατάφεραν να τον προσεγγίσουν αφού οι δρόμοι ήταν κλειστοί, ενώ ένας 73χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων ,όταν μετά από την διακοπή ρεύματος, έπαψε να λειτουργεί η υποστήριξη οξυγόνου. Στα θύματα της κακοκαιρίας ακόμα ένα άνδρας από το Όροπέδιο Λασιθίου, ο οποίος εγκλωβίστηκε στον χιονιά και κατέληξε μετά από ανακοπή καρδιάς.

Τι μπορεί να σκέφτονται άραγε οι οικογένειες των θυμάτων ακούγοντας τον βουλευτή τη ΝΔ να μιλάει εριστικά για επιτυχία;

Δείτε επίσης: Σοβαρότατες καταγγελίες για τη θανατηφόρα ανεπάρκεια του κράτους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This