Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη απαντά στους πλεμπαίους: Ο Μητσοτάκης πήγε DaCapo γιατί είναι μεγαλόψυχος!

Σκληρή απάντηση σε όσους δεν αντιλαμβάνονται το μεγαλείο ψυχής του πρωθυπουργού

Must Read

Η πολιτευτής Β Πειραιά της Ν.Δ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μπορεί να μην τα πήγε καλά στις εκλογές. Για την ακρίβεια, καταβαραθρώθηκε παίρνοντας την έκτη θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Β Πειραιά. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την διορίσει πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά. Διότι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη οι καλοί μπορεί να χάνονται, αστέρια όμως όπως η κυρία Τσιλιγκίρη δεν μένουν αναξιοποίητα.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δικαιώθηκε για την επιλογή του, ειδικά μετά το σημερινό σχόλιο της κυρίας Τσιλιγκίρη για την φωτογραφία του κύριου Μητσοτάκη με καφέ στο χέρι έξω από το DaCapo στην πλατεία Κολωνακίου. Η πολιτευτής Β Πειραιά λοιπόν, έδωσε στους λαϊκιστές και την πλέμπα που κατηγορούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αναλγησία, σκληρή απάντηση.

Χριστίνα Τσιλιγκίρη
Μετά από αυτή τη δήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να βάλει την κυρία Τσιλιγκίρη στο επικρατείας!

Αποκάλυψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε για καφέ στην πλατεία Κολωνακίου στο DaCapo, για λόγους ανθρωπισμού! Ναι, ο μεγάλος ηγέτης πήγε και πήρε μόνος του τον καφέ του, για να μην ταλαιπωρήσει το μαγαζί μέσω ντελίβερι και βάλει σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζομένων. Το ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν διαθέτει ντελίβερι, δεν έχει καμία σημασία. Διότι εάν διέταζε ο ηγέτης, θα τσακιζόταν να του πάει τον καφέ ο ίδιος ο Capo του DaCapo.
Ας δοξάζουμε λοιπόν όλοι μαζί το μεγαλόψυχο ηγέτη της Ελλάδας μας, που εκτός από πολιτευτές όπως η κυρία Τσιλιγκίρη, φροντίζει και τους ντελιβεράδες μαγαζιών, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν!

Απλά κάποιος να ενημερώσει την κυρία Τσιλιγκίρη ότι στο μέγαρο Μαξίμου δεν παραγγέλνουν καφέ, έχουν κυλικείο εντός και μάλιστα διαθέτει ειδική μηχανή espresso ώστε να απολαμβάνει το καφεδάκι του όπως ακριβώς το θέλει, ο Φιλεύσπλαχνος πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This