Τετάρτη 16/6/2021

Η Ντόρα «απασφάλισε» κατά των τρομοκρατών και των… τηλεμαϊντανών της ΝΔ!

«Ορισμένοι βγαίνουν πολύ στην τηλεόραση, αντί να καθίσουν να κάνουν τη δουλειά τους»

«Σε αντίθεση με τους τρομοκράτες που πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να κρίνουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, εμείς οι δημοκράτες πιστεύουμε στον απόλυτο σεβασμό του κράτους δικαίου», υποστήριξε σε τηλεοπτική συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Τι σημαίνει αυτό; Απόλυτος σεβασμός του κράτους δικαίου σημαίνει ότι η εφαρμογή του νόμου θα ισχύσει για όλους. Και όταν λέμε “για όλους”, εννοούμε όλους. Αυτό γίνεται σήμερα στην ελληνική πολιτεία και αυτό εύχομαι να συνεχίσει να γίνεται», σημείωσε.

Ερωτηθείσα αν θεωρεί ότι τέτοιες ομάδες έχουν με κάποιον τρόπο πολιτική στήριξη ή ενθαρρύνονται να προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: «Επειδή αυτό είναι ένα θέμα όπου δυσκολεύομαι να είμαι αντικειμενική, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να μην προχωρήσω αυτή τη συζήτηση παραπέρα».

Η βουλευτής της ΝΔ έκρυβε και εσωκομματικά «καρφιά»: «Θεωρώ ότι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που βγαίνουν πολύ στην τηλεόραση, αντί να καθίσουν κάτω να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θα σας πω ποιοι είναι, λέω τη γνώμη μου εκεί που πρέπει, κατ’ ιδίαν, εκεί που πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ