Ο Ν. Φίλης καλεί τον Κ. Μητσοτάκη να… μεσολαβήσει για τη μεταγωγή του Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό!

Nα παρέμβει ο πρωθυπουργός «παραμερίζοντας κάθε προσωπικό συναίσθημα»

Must Read

Θέλει να παραστήσει τον οπαδό της δημοκρατικής νομιμότητας, αλλά οι ιδεολογικές εμμονές του δεν τον αφήνουν.

Ο λόγος για το Νίκο Φίλη, ο οποίος, όσο και αν προσπάθησε να αποσείσει από το κόμμα του την κατηγορία ότι… χαϊδεύει τα αυτιά του αντιεξουσιαστικού χώρου, τελικώς υπέκυψε στον πολιτικό πειρασμό να υπερασπιστεί τον «μακρυχέρη» της τρομοκρατικής οργάνωσης, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Κι ενώ ο κόσμος καίγεται, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο του εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρίζοντας ότι «έχει τα ίδια δικαιώματα με κάθε φυλακισμένο, αλλά η κυβέρνηση του τα στερεί επιλεκτικά, παραπέμποντας με τη συμπεριφορά της σε βεντέτα», ενώ μάλιστα αναφέρει ότι είναι αναγκαίο να συνεδριάσει άμεσα η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών και να αποφασίσει σχετικά με τη μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Να παρέμβει ο πρωθυπουργός

Απηύθυνε δε «έκκληση» στον πρωθυπουργό, ζητώντας του να παρέμβει «παραμερίζοντας κάθε προσωπικό συναίσθημα» και «να διαψεύσει έμπρακτα τους ισχυρισμούς ότι συγκεκριμένοι θύλακες του κρατικού μηχανισμού διαπράττουν παρανομίες, διερμηνεύοντας τη θέλησή του», όπως έγραψε επί λέξει ο Νίκος Φίλης.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση των αρμόδιων τομεαρχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οποία ζητούσαν «να αποδείξει η ελληνική δημοκρατία ότι είναι πραγματική», ικανοποιώντας το αίτημα του Κουφοντίνα για μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This