O ΣΥΡΙΖΑ «ανακάλυψε» ότι υπάρχει λογοκρισία στο Facebook, με το που έπεσε «κόφτης» σε αναρτήσεις για τον Κουφοντίνα!

Eρώτηση στη Βουλή για να καταγγείλουν τη λογοκρισία στο διαδίκτυο κατέθεσαν 47 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Must Read

Με βραδυπορία που εκπλήσσει και προδίδει, βεβαίως, επιλεκτική ευαισθησία, στον ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψαν ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασκείται -και μάλιστα με δικτατορικό τρόπο- καραμπινάτη λογοκρισία!

Φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου δεν είχαν πάρει χαμπάρι τις διαμαρτυρίες για τον συστηματικό αποκλεισμό από το διαδίκτυο πατριωτικών, εθνικών και θρησκευτικών φωνών που υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια της φυλής. Ξύπνησαν, όμως, και βγήκαν στα… κεραμίδια, τώρα που το Facebook και άλλα δίκτυα βάζουν «κόφτη» σε όσα κείμενα περιέχουν υμνητικά σχόλια για τον αμετανόητο «φαρμακοχέρη» της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα!

Με πρωτοβουλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ευκλείδη Τσακαλώτου και του τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Μάριο Κάτση, 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν την Παρασκευή στη Βουλή σχετική ερώτηση για να καταγγείλουν λογοκρισία στο διαδίκτυο. «Τις τελευταίες ημέρες έχει δημοσιοποιηθεί σωρεία καταγγελιών για αφαίρεση αναρτήσεων ή ακόμα και “πάγωμα” λογαριασμών χρηστών, ύστερα από αναρτήσεις που αφορούσαν την απεργία πείνας του φυλακισμένου Δημήτρη Κουφοντίνα και τη στάση της κυβέρνησης, και όχι την εγκληματική δράση του προ της φυλάκισής του», σημειώνουν.

Το Facebook «κατέβασε» αναρτήσεις της ΕΦΕ

Ενδεικτικά αναφέρουν καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος. Το Facebook, όπως λένε, «κατέβασε» αναρτήσεις τους «με θέμα την πορεία διαμαρτυρίας για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα των αιτημάτων και της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και σε καμία περίπτωση δεν προέτρεπαν σε επικίνδυνες ενέργειες ή υποστήριζαν τρομοκρατικές οργανώσεις».

Ανάλογη τύχη, προσθέτουν, είχαν και σχόλια χρηστών στο ψηφιακό προφίλ της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This