Σοφία Ζαχαράκη: Κακολογούσαν την σύζυγό του πρωθυπουργού οι συγκεντρωμένοι στη Νέα Σμύρνη (video)

Πετούσαν τρικάκια που προφανώς έγραφαν κακά πράγματα για την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη!

Must Read

Νέα διάσταση στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη έδωσε η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, έδωσε μία νέα, άγνωστη μέχρι τώρα διάσταση στο τι προηγήθηκε της αστυνομικής επέμβασης στην περιοχή.

Σύμφωνα πάντα με την υφυπουργό τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, άτομα που βρισκόντουσαν εντός της πλατείας, διένειμαν φυλλάδια που αναφέροντο στην σύζυγο του πρωθυπουργού, κ. Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι.
Η υφυπουργός δεν ανέφερε επακριβώς τι έγραφαν τα φυλλάδια. Συμπεραίνουμε όμως από τις αντιδράσεις της, ότι κακολογούσαν την σύζυγό του πρωθυπουργού. Γεγονός φυσικά απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Με αυτόν τον τρόπο, η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη υπεραμύνθηκε της αστυνομικής επέμβασης στην πλατεία Νέας Σμύρνης, και των εικόνων βίας που είδαμε όλοι στις οθόνες μας.

https://vimeo.com/520850145

Λίγο αργότερα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα φυλλάδια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This