Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021

Ο Κακλαμάνης τίμησε την ημέρα γέννησης του Εθνάρχη

Κάποιοι τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας και κάποιοι άλλοι την ημέρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η 8η του Μαρτίου είναι η ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή της Ν.Δ. και αυτή την επέτειο θυμήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

«Σαν σήμερα, 8 Μαρτίου 1907, γεννήθηκε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής και ιδρυτής της μεγαλύτερης, πατριωτικής, δημοκρατικής παράταξης της πατρίδας μας, που είναι η Νέα Δημοκρατία: “Η πολιτική παράταξις, που ταυτίζει το Εθνος με τον Λαόν, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με τη Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Εννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη”, όπως αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξη του 1974» λέει με καμάρι για εκείνη τη Ν.Δ. ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Και είναι λογικό να την αναπολεί, καθώς εκείνος έχει ζήσει την παράταξη στην αίγλη της. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι τολμά να το βροντοφωνάζει σήμερα που η ηγεσία του κόμματος δεν φαίνεται να αρέσκεται σε… καραμανλικές μνήμες!

Σαν σήμερα, 8 Μαρτίου 1907, γεννήθηκε ο Εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής και ιδρυτής της μεγαλύτερης, Πατριωτικής,…

Posted by Νικήτας Κακλαμάνης – Nikitas Kaklamanis on Sunday, March 7, 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ