Απίστευτο: Η Ν.Δ. πληρώνει διαφήμιση στα Social Media την ώρα που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια!

Πραγματική πρόκληση στον Έλληνα φορολογούμενο

Must Read

Η Νέα Δημοκρατία προφανώς θα ήθελε να ισοφαρίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί μετά τον ορυμαγδό σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στις αναρτήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κάποιος εγκέφαλος όμως φαίνεται πως θεώρησε σωστό αυτή η προσπάθεια να γίνει επί πληρωμή. Έτσι, είδαμε με έκπληξη μία πανηγυρική ανάρτηση του πρωθυπουργού να προωθείται με χρήμα των ελλήνων φορολογουμένων. Σαφέστατα πάνω από την ανάρτηση γράφει ότι «πληρώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία»!

Τη Νέα Δημοκρατία που χρωστάει 300 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, τα οποία φυσικά θα κληθεί να αποπληρώσει όπως φαίνεται ο Έλληνας φορολογούμενος. Γι’ αυτό ακριβώς δόθηκε και η σκανδαλώδης ασυλία στους τραπεζίτες.

Διότι εάν δεν υπήρχε αυτή η σκανδαλώδης σχέση διαπλοκής, το κόμμα θα πάθαινε ότι παθαίνει κάθε οφειλέτης – επιχειρηματίας στην Ελλάδα. Θα του είχαν κατάσχει και το τελευταίο ευρώ από τους λογαριασμούς, και όχι διαφήμιση στο facebook δεν θα μπορούσε να κάνει, ούτε μαντήλι να κλάψει δεν θα αγόραζε.

Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση, όλοι καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Το Βατερλώ πάντως με τα αρνητικά σχόλια, συνεχίστηκε ακόμα και με πληρωμένη ανάρτηση. Δείτε την:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This