Παρασκευή 18/6/2021

Η… μάχη Γεωργιάδη-Πολάκη στη Βουλή για την πλαστή φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα – Συνέχεια και στα social media (video)

Τραγελαφικές καταστάσεις...

Η ψεύτικη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα για το Ελληνικό που εμφάνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Γιάννη Ραγκούση να καλεί τον Υπουργό Ανάπτυξης να διορθώσει το λάθος του κι εκείνος λίγο αργότερα να λέει ότι τι δεν μπορεί να γνωρίζει «αν η φωτογραφία είναι αληθινή ή ψεύτικη τη στιγμή που όσα ανέγραφε το πανό ήταν επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε ακόμα: Πλαστή φωτογραφία του Τσίπρα κατέθεσε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης (video)

«Είχατε μία δυνατότητα να αποφύγετε αυτόν τον πρωτοφανή διασυρμό και εξευτελισμό για υπουργό κυβέρνησης. Να έρθετε εδώ και να πείτε ότι η φωτογραφία που παραδώσατε στα πρακτικά είναι σωστή, αξιόπιστη και αληθινή. Όχι μόνο δε το κάνατε αυτό κ. Γεωργιάδη, αποδεικνύοντας ότι πριν από λίγο για αυτό το κρίσιμο θέμα που αφορά το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου. Αλλά αποδειχθήκατε και εντελώς άνανδρος πολιτικά γιατί δεν είχατε το σθένος να ζητήσετε συγγνώμη για αυτή την απρέπεια που διαπράξατε», ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Για να έρθει η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Δεν μπορούσα να γνωρίζω αν είναι αληθινή, καθώς δεν πρωτοστατούσα σε διαμαρτυρίες κατά της επένδυσης. Εγώ δεν θα πω ότι είστε ξεφτιλισμένος… Αλλά δεν να μας κάνει μαθήματα κοινοβουλευτισμού ο Ραγκούσης, όλα έχουν ένα όριο… Εγώ δεν ήμουν παρών σε εκδηλώσεις κατά του Ελληνικού, αλλά αυτά τα έλεγε σε εκδηλώσεις, τη Βουλή κι αλλού, άρα η ευαισθησία σας είναι μια υποκρισία».

Μάλιστα, συνέχισε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμφανίζεται με δύο γραμμές απέναντι στην επένδυση, ενώ μια αναφορά ότι «γελάει ο μωρός από τα Σφακιά», προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, καθώς ερμηνεύθηκε ως καρφί: «Αν γελάει ο μωρός από τα Σφακιά, γελάει κι ο ακροδεξιός από την Αθήνα», σχολίασε ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και τον αποκάλεσε «ψεύτη με παράσημο».

«Αν στη φράση γελάει ο μωρός από τα Σφακιά αναγνωρίζετε τον εαυτό σας εκπλήσσομαι. Δεν εννοούσα τον κ. Πολάκη», απάντησε με τη σειρά του ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Πολάκη να φωνάζει από το έδρανό του: «Φτου σου Καραγκιόζη».

Ο κ. Πολάκης αμφισβήτησε στη συνέχεια τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης ότι «έχουν γκρεμιστεί 900 κτίσματα στο Ελληνικό», καλώντας τον «να πάνε μαζί να τα μετρήσουν».

Παρενέβη στη στιχομυθία και ο προεδρεύων της συνεδρίασης Γιώργος Λαμπρούλης σχολιάζοντας: «Να πάτε μαζί αλά μπρατσέτα», για να εισπράξει την απάντηση του Παύλου Πολάκη: «Αν σας πω μωρό από τη Λάρισα δεν θα αντιδράσετε;» .

Αρένα και τα social media

Μάλιστα, λίγο αργότερα είχαμε και συνέχεια στα social media, με τον Υπουργό Ανάπτυξης να αναρτά: «Ο Πολάκης ούρλιαζε στην Βουλή και διάβασε μία απόφαση μου της 12/06/2020 για να αποδείξει ότι γκρεμίστηκαν μόνον 4 κτίρια στο Ελληνικό. ‘Ξέχασε’ και την από 29/06/2020 που έχει όλα τα υπόλοιπα που τα γράφει ως κτίρια περιοχών Β, Γ, Δ και Α δηλ ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα..

Δεν άργησε ωστόσο να λάβει και απάντηση με σχόλιο από τον Παύλο Πολάκη: «Είσαι ψεύτης με περικεφαλαία! Έλα να πάμε μαζί να μετρήσουμε πόσα κτίρια γκρεμίστηκαν σε τρεις μήνες! Μόνο κοράκια έχει στο Ελληνικό όχι μπουλντόζες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ