Σαν ο διάολος το λιβάνι αποφεύγει η Σακελλαροπούλου κάθε αναφορά στην Ορθοδοξία!

Πάλι καλά να λέμε που αναφέρθηκε στην αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού...

Must Read

Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά οι δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, δημιουργούν αρνητικά αισθήματα στους Έλληνες.

Ακόμη και μετά την στρατιωτική παρέλαση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 η κ. Σακελλαροπούλου στο μήνυμά της δεν είπε ούτε μια κουβέντα για την Ορθοδοξία! Πόσο μάλλον για την συνεισφορά της στην Επανάσταση του Γένους! Στο πλευρό της μάλιστα κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης είχε τον σύντροφό της, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί με Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα και τον ελληνισμό.

Γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και ανακαλούμε με συγκίνηση τον ηρωικό αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία και την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.

Παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία, η επέτειος ακτινοβολεί παντού, στη χώρα μας και το εξωτερικό. Η σημερινή παρέλαση, αντάξια της περίστασης, είναι ένα μήνυμα της ιστορικής μας συνέχειας και παράδοσης.

Αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι για όλα όσα έχουμε πετύχει. Η πατρίδα μας είναι ένα σύγχρονο Κράτος Δικαίου που βρίσκεται στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Αναλογιζόμαστε την ευθύνη απέναντι στην ιστορία. Η προστασία της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής συνοχής είναι, σε αυτή τη συγκυρία, ο δικός μας αγώνας. Η μεγαλύτερη δύναμη του έθνους μας βρίσκεται στην ενότητα και την αλληλεγγύη»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This