Από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Άγιον Όρος ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας

Είναι η δεύτερη φορά που πάει στο Άγιον Όρος ο Μισούστιν

Must Read

Ολοταχώς στο Άγιον Όρος κατευθύνθηκε ο 54χρονος πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν, αμέσως μετά τις επίσημες εκδηλώσεις στην Αθήνα για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός έφτασε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και έφυγε αμέσως για το Άγιον Όρος, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφτεί τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου θα μείνει για δύο διανυκτερεύσεις, όπως και τη Μονή Φιλοθέου όπου πραγματοποιούνται έργα συντήρησης, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, χρηματοδοτεί ο ίδιος και ο αδελφός του.

Είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στο Άγιον Όρος ο Μισούστιν. Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε επισκεφτεί και πάλι τη Μονή Αγίου Παντελεήμονα και τη Μονή Φιλοθέου, ενώ τους δώρισε και υγειονομικό υλικό, βοηθώντας σημαντικά το έργο των ιερωμένων.

Αύριο Σάββατο, ο Μισούστιν θα πάει με ταχύπλοο στη Θάσο, στο μετόχι της Μονής Φιλοθέου, το γυναικείο μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που βρίσκεται έξω από το χωριό Θεολόγος.

Το Λιμενικό είχε αυξήσει την παρουσία του για προληπτικούς λόγους, ενώ έχουν μεταφερθεί και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με τέσσερα οχήματα, τα οποία θα παραμείνουν εκεί για όσο διάστημα διαρκέσει η επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού στη Χερσόνησο του Άθω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This