Γεραπετρίτης: «Αν ξεπεράσουμε τον κάβο του Απριλίου θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα»

Ο υπουργός Επικρατείας παραδέχτηκε ότι «η κυβέρνηση κάνει λάθη»

Must Read

Με το βλέμμα στραμμένο στην αυριανή συνεδρίαση (Τετάρτη 31/3) της επιτροπής των ειδικών, επιστήμονες και στελέχη της κυβέρνησης με δηλώσεις τους εμμέσως πλην σαφώς μάς ανακοινώνουν την άρση κάποιων περιορισμών αλλά και τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει μια μετατόπιση των μέτρων προκειμένου να δοθούν δικλείδες αποσυμπίεσης και να περιοριστούν οι εστίες υπερμετάδοσης» επισήμανε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, υπογραμμίζοντας ότι τα ψυχικά αποθέματα των πολιτών έχουν εξαντληθεί και είναι διάχυτη η διάθεση πολιτών να κερδίσουν κομμάτι της ζωής.

«Έρχεται η απελευθέρωση της διαδημοτικής μετακίνησης»

Όπως ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης στο πλέγμα των μέτρων που εξετάζονται είναι και η απελευθέρωση της διαδημοτικής μετακίνησης, ώστε οι πολίτες να έχουν διέξοδο στην ύπαιθρο και να περιοριστούν οι συναθροίσεις στα σπίτια. Επίσης, εξετάζεται το άνοιγμα κυρίως των Λυκείων, καθώς και το άνοιγμα του λιανεμπορίου με περιορισμένους και αυστηρούς όρους.

Τι θα γίνει το Πάσχα

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει το Πάσχα, ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το Πάσχα, πρόσθεσε όμως ότι «θα είναι πάντως ένα παρά πολύ καλύτερο Πάσχα από το περσινό», σημειώνοντας ότι «πρέπει να διατηρήσουμε λίγο το σθένος μας, και για λίγες εβδομάδες να τηρήσουμε τα μέτρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This