Σφοδρή επίθεση Νικολαΐδη στον Μαρκόπουλο για την «χορηγία»

Πυρά για την προεκλογική δωρεά

Must Read

Ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος δέχθηκε τα σφοδρά «πυρά» του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Αφορμή ήταν η επίθεση του κ. Μαρκόπουλου στον Παύλο Πολάκη, για ένα δάνειο που έχει πάρει και σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη «εξυπηρετεί κανονικά», την ώρα που ο βουλευτής της ΝΔ έγινε αποδέκτης δωρεάς 225.000 ευρώ προεκλογικά, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μαρκόπουλος της ΝΔ των 300 εκατομμυρίων οφειλών, ο οποίος έγινε προεκλογικά αποδέκτης δωρεάς 225.000€ σύμφωνα με το επίσημο πόθεν έσχες του, εγκαλεί τον Παύλο Πολάκη για δάνειο 100.000 που πήρε και εξυπηρετεί κανονικά. Πόση κοροϊδία αντέχετε ακόμα;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This