Πέμπτη 13/5/2021

Ο Δοξιάδης θέλει να δίνουμε άσυλο σε… Τούρκους!

Απασφάλισε ο Μηταράκης και κάνει λόγο για οπλαρχηγούς του Κολωνακίου!

Μία πολιτική ανάλυση για τα πανηγύρια του Αποστόλου Δοξιάδη, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, εξόργισε τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Νότη Μηταράκη ο οποίος έκανε λόγο για «οπλαρχηγούς του Κολωνακίου»!

Ο Δοξιάδης σε ανάρτηση του ζήτησε να δίνουμε άσυλο σε τούρκους, θεωρώντας μάλιστα πως αυτή η πράξη είναι πατριωτική, διότι οι τούρκοι που έρχονται στην Ελλάδα είναι διωκόμενοι από τον Ερντογάν! Δηλαδή στα αλήθεια, εάν ερχόντουσαν πράκτορες από την Τουρκία, θα φορούσαν ταμπέλες «είμαστε πράκτορες ζήτω ο Ερντογάν»;

Μήπως δεν έχει ακούσει ο κύριος Δοξιάδης για το ζευγάρι καθηγητών που ήρθαν εδώ πως διωκόμενοι από τον Ερντογάν και έκαναν κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας; Στο κέντρο του Κολωνακίου μάλιστα; Και μόλις η ΕΥΠ τους πήρε είδηση, εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά ρίχνοντας και χλωρίνη στο διαμέρισμα για να μην υπάρξει γονιδιακό αποτύπωμα τους;

Μήπως οι τούρκοι που εισέβαλαν παράνομα στον Έβρο και επιτέθηκαν στον κτηνοτρόφο που προσπάθησε να τους εμποδίσει, ήταν κι αυτή διωκόμενοι; Πάντως διωκόμενος κατέληξε ο κτηνοτρόφος που άσκησε το συνταγματικό του καθήκον, ενώ «οι καημένοι Τούρκοι» κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Εκτός εάν ο Δοξιάδης έχει ως πρότυπο τον διαβόητο Σελτζούκ που συνελήφθη να πετάει μολότοφ στον άγνωστο στρατιώτη. Άλλωστε οι εκσυγχρονιστές έχουν μία ενδόμυχη επιθυμία να βλέπουμε ιερά και όσια να διαλύονται. Άσχετα εάν εσχάτως, λόγω της ανυπαρξίας πατριωτικού λόγου από την αξιωματική αντιπολίτευση, εμφανίζονται με την προβιά του πατριώτη.

Όσο για τον Μάρκο Καραβία που αναφέρει ο Απόστολος Δοξιάδης, ισχυριζόμενος ότι ο Μηταράκης τον αναβάθμισε, μάλλον δεν γνωρίζει ότι η θητεία του διοικητή της υπηρεσίας ασύλου Λίγη με απόφαση Μηταράκη σε 17 ημέρες. Ενώ η απόφαση την οποία προφανώς επικαλείται ο κύριος Δοξιάδης, είναι διαπιστωτική.

Σε κάθε περίπτωση, το παραμύθι του καλού και του κακού τούρκου, έχει στοιχίσει στην Ελλάδα εκατομμύρια ζωές και ξεριζωμούς. Ας διαβάσει ο κύριος Δοξιάδης τον ενθουσιασμό που κάποιοι άλλοι τύπου Δοξιάδη, υποδέχθηκαν τους Νεότουρκους στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Δείτε ολόκληρη την στιχομυθία:

Είναι αξιοπρόσεκτη η επιπολαιότητα με την οποία κάποιοι αναλύουν την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και αντιπροτείνουν…

Posted by Νότης Μηταράκης (Notis Mitarachi) on Wednesday, March 31, 2021

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ