Ερωτηματικά για την ενημέρωση Παναγιωτόπουλου από επενδυτές, εν μέσω διαγωνισμού

Οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ εγείρουν αμφιβολίες ακόμη και για το αδιάβλητο της διαγωνιστικής διαδικασίας

Must Read

Η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου σε τηλεοπτικό σταθμό της εκλογικής του περιφέρειας και οι απαντήσεις που έδωσε για το υπό παραχώρηση λιμάνι της Καβάλας προκαλούν τουλάχιστον ερωτήματα και εγείρουν αμφιβολίες, ακόμη και για το αδιάβλητο της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Center TV ανέφερε: «Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης. Αναφέρομαι και στα δύο λιμάνια, διότι οι Αμερικανοί επενδυτές τα βλέπουν συνδυαστικά. Η Αλεξανδρούπολη και η Καβάλα έχουν ένα ιδιαίτερο στρατηγικό ενδιαφέρον για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαι σε επαφή τουλάχιστον με τη μία εταιρία των επενδυτών, η οποία για λόγους τάξης κρίνει σκοπό να με ενημερώνει. Θεωρώ ότι η διαδικασία αυτή θα τρέξει μέσα στο έτος που διανύουμε, ώστε να ολοκληρωθεί η ιδιωτικοποίηση και του λιμανιού Καβάλας, και νομίζω ότι από κει και πέρα θα υπάρχουν πολλά πολλαπλασιαστικά οφέλη».

Πώς είναι δυνατόν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να μιλάει με μία από τις τέσσερις εταιρίες – επενδυτικά σχήματα σε έναν εν εξελίξει διαγωνισμό; Τι ενημέρωση του παρέχει η εταιρία και γιατί; Το Ελληνικό Δημόσιο, λειτουργός του οποίου είναι ο κ. Παναγιωτόπουλος, πώς συνομιλεί με τη μία από τις εταιρίες που έχουν προκριθεί για τον διαγωνισμό της υποπαραχώρησης του δικαιώματος χρήσης, συντήρησης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων σε τμήμα του λιμένα Φίλιππος Β’ του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Α.Ε. (ΟΛΚ Α.Ε.);

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This