Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Κεραυνοί Βρούτση για την υπόθεση Φουρθιώτη: Ασύλληπτα ποσά εισέπραξε!

Καταγγελίες – φωτιά από τον πρώην υπουργό!

Καταιγιστικές αποκαλύψεις του πρώην υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση πριν από λίγο στην πρωινή εκπομπή του open, «Ώρα Ελλάδας» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη.
Ο Γιάννης Βρούτσης περιέγραψε την τρομοκρατία που δεχόταν από τον παρουσιαστή, μιλώντας για αρκετές περιστατικά εις βάρος του, αλλά και εις βάρος υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου.
Ο Γιάννης Βρούτσης ήταν καταιγιστικός, περιγράφοντας το οικονομικό σκάνδαλο πίσω από τους εκβιασμούς, και έκανε λόγο για τουλάχιστον τρεις μήνες που ο παρουσιαστής εισέπραξε με αυτόν τον τρόπο τα λεφτά, ενώ υπολόγισε την μηνιαία ζημιά γύρω στις 80.000 €!

Ποσά όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρώην υπουργός, πρόλαβε να εισπράξει, πριν ο Γιάννης Βρούτσης, περάσει την γνωστή τροπολογία που σταμάτησε αυτό το αίσχος, τον περασμένο Οκτώβριο.

Έξω από τα δόντια για ακόμα μια φορά ο υπουργός, ο οποίος περιέγραψε μάλιστα και τους εκβιασμούς που δεχόταν μέσω της εκπομπής του παρουσιαστή επειδή δεν ενέδιδε.

Ο Γιάννης Ραγκούσης που βρισκόταν στο πάνελ, παρατήρησε χαρακτηριστικά ότι εντέλει ο Γιάννης Βρούτσης ανασχηματίστηκε, απόφαση που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για την σχέση του παρουσιαστή με το μέγαρο Μαξίμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ