Θέμα παραμονής του Αποστολίδη ως επικεφαλής της ομάδας των διερευνητικών

Ακόμα: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λιβύη θα διδάσκεται «ως παράδειγμα προς αποφυγή» 

Must Read

Θέμα παραμονής του Παύλου Αποστολίδη στη θέση του επικεφαλής της ομάδας των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία έθεσε ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών.

Σχολιάζοντας ακόμα την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, τη συνέδεσε τόσο με τις αντιδράσεις από τον Αντώνη Σαμαρά στο παρελθόν όσο και με τον κύκλο άρθρων και παρεμβάσεων του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Σκορδάς τόνισε ότι πλέον τίθεται θέμα με την παραμονή του κ. Αποστολίδη στη θέση του, καλώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση να σταματήσει να σιωπά και να πάρει σαφή θέση. «Δεν γίνεται ο κ. Αποστολίδης, που συνταυτίζεται με τον κ. Σημίτη στη συγγραφή του βιβλίου, να είναι επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης. Αυτό δεν είναι θέμα που πρέπει να τραβήξει σε μάκρος – πρέπει μέσα σε πολύ λίγες ημέρες να ξεκαθαρίσει το ζήτημα από την πλευρά της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα» τόνισε.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λιβύη θα διδάσκεται «ως παράδειγμα προς αποφυγή»

Στην ίδια εκπομπή, ο καθηγητής Γεωπολιτικής Κωνσταντίνος Γρίβας ρωτήθηκε για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβύη.

«Στο μέλλον, αυτή την επίσκεψη θα τη διδάσκουν στις διπλωματικές ακαδημίες ως παράδειγμα προς αποφυγή» σχολίασε δηκτικά, ενώ αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα που θέλουν τον πρωθυπουργό να εξυπηρετούσε όχι εθνικά, αλλά επιχειρηματικά συμφέροντα με το ταξίδι του στη συγκεκριμένη χώρα.

«Πήγε ο Έλληνας πρωθυπουργός ως ικέτης μιας περίπου χώρας, μιας περίπου κυβέρνησης για να ζητήσει τι; Να μας αναγνωρίσει η Λιβύη ότι υπάρχουμε; Γιατί, σύμφωνα με το τουρκολιβυκό σύμφωνο, είναι σαν να υπάρχει μόνο νερό ανάμεσα σε Τουρκία και Λιβύη», επεξήγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This