Σεισμός με τις αναρτήσεις της Α. Πελώνη στο Twitter: Οι Έλληνες, οι εκλογές και οι οίκοι ανοχής!

Τρέχει και δε φτάνει η κυβερνητική εκπρόσωπος

Must Read

Άνω κάτω έχει γίνει η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη των τιτιβισμάτων της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη τα χρόνια πριν αναλάβει κυβερνητική θέση.
Μιλάμε για τις αναρτήσεις της δημοσιογράφου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter επί σειρά ετών, οι οποίες βρίθουν από σκληρή κριτική σε κορυφαία στελέχη της παρούσας κυβέρνησης την οποία εκπροσωπεί!

Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και άλλους. Σκληρή κριτική και στον ελληνικό λαό επειδή εξέλεξε τον Αντώνη Σαμαρά το 2012, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα ψηφοφόρο, ως «θαμώνα οίκου ανοχής»! Όπως την μεταγραφή του Βασίλη Οικονόμου στη Νέα Δημοκρατία, την περιέγραψε ως τον «γάμο του Καραγκιόζη»!

Εξέχουσα θέση έχουν και τα απαξιωτικά της σχόλια, για την ορθοδοξία, την Ελλάδα και τον ελληνισμό! Ακόμα και για τον Κώστα Καραμανλή και το ιστορικό βέτο στο Βουκουρέστι.

Δείτε ενδεικτικά ορισμένες από τις αναρτήσεις της που ήδη προκαλούν γκρίνια στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This